Alutehniks Ltd is een fabrikant van veranda’s en serres van super kwaliteit en modern ontwerp tegen een aantrekkelijke prijs. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van geventileerde gevels, aluminium ramen en deuren. We maken gebruik van hoogwaardige materialen om het uiteindelijke product te garanderen. Alutehniks Ltd is een Bulgaars bedrijf met 100% privé-kapitaal.

Sinds onze eerste stappen in 1996, vertrouwden we op het idee dat als je wilt slagen in de job streven, moet je niet alleen beschikken over de nodige theoretische en praktische kennis en in staat zijn om uitdagingen aan te gaan om ook gelijke tred te houden met de tijd, maar bereid te zijn om onverdeelde toewijding met liefde voor het werk om het doel te bereiken - als een van de beste en meest gewilde op de markt!

Geleid door ons doel, vertrouwen we op onze verantwoordelijkheden, die worden uitgevoerd, maar ook door uitdagingen voor ons team van specialisten en assistenten als een team, die in staat zijn om creatief te denken in het voordeel van de klant en naar wederzijdse tevredenheid en vertrouwen te bouwen.

De cliënt staat voorop en we proberen niet alleen aan de vereiste kwaliteit te voldoen, maar ook aan de individuele wensen en voorkeuren te begrijpen met respect ten aanzien van de afgesproken deadline. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala van producten en ontwerpen om de steeds bredere scala aan eisen van de eindgebruiker te voldoen. Alutehniks garandeert zijn esdoorn, dat elk van ons eindproduct heeft echter met de meest geschikte verhouding tussen prijs en kwaliteit die wereldwijd bestaat. Ons doel is om samen te bouwen met en voor u, beste klant waardevolle en mooie dingen te realiseren!-->