Om een wintertuin te maken vergt veel kennis en ervaring. Elk element van de toekomstige inrichting passeert conceptueel het ontwerp, visualisatie en opties om het dichtst bij de meest geschikte optie te krijgen voor de klant. De juiste materialen te combineren, precies te weten hoe en waar de juiste fabricage en installatie van een wintertuin en een tevreden klant - binnen de afgesproken tijd te komen.

 

Als je vraagt om schrijnwerk bedrijf voor zijn producten horen vaak de woorden: ". ... En serres" Wij van Alutehniks Ltd maken een win-win creatie
met een interessante prijs combinatie in overleg met uw wensen en kwaliteitsmogelijkheden.
Het eindresultaat zal een wederzijdse glimlach zijn van u en onze professionals.
Het systeem dat we gebruiken om de serres te bouwen wordt wereldwijd erkend het merk Schüco. In tegenstelling tot veel andere systemen is dit voordeel van onze partner, die software de combinatie van verschillende elementen en secties onder instructies en op de juiste manier maakt ontwikkeld. Het is niet mogelijk een structuur met ongeschikte elementen voor de wintertuin te gebruiken. Online verbinding met de productie en de ontwerpafdeling van Schüco geeft actuele informatie voor alle mogelijke; overgangen - dak - muur, dak - verticale doorsnede en anderen. We kunnen het deel van ons ontwerp in 3D versie zien en dat alles gaat direct aan de slag met de vereiste openingen, die moeten worden voorbereid en die nodig zijn voor het project. Bij het werken met systemen van Schüco zelfs de kleinste element zijn afzonderlijk verpakt met aandacht om alle onnodige fouten te vermijden door de fabrikant en uiteindelijk het juiste resultaat te krijgen.

 

Dingen, die elke unieke wintertuin maken zijn de details - de bouw, de kleur en de omgeving. Alles wat de klant wilt is mogelijk. Het is belangrijk om te beginnen met de aanwijzing van de wintertuin, tentoonstelling en wat we willen bereiken. Daarom elk project vereist zijn tijd en individuele aanpak.

 

In onze hectische snelle leven ieder van ons moet plaats voor rust en privacy hebben. Als er geen tijd is voor een outdoor wandeling, het dichtstbijzijnde alternatief is het erf of de tuin. Alutehniks denkt over u en uw verzoeken te beantwoorden voor de bouw van wintertuinen, serres en veranda's. Dat is hoe de ruimte onbenut terras wordt een plaats aangewezen door alle gezin. Geef ruimte aan je dromen!

 

In een poging keuzemogelijkheden te bieden, Alutehniks ontwikkelde een eigen systeem voor daken. Het is vergelijkbaar met het systeem Schuco: zelfdragende structuur - kolommen en dak met de mogelijkheid van elementen uit kunststof of aluminium. Aluminium thermisch onderbroken profielsysteem met de juiste warmte, lawaai en stof isolatie. Om het te kunnen worden geïntegreerd drainage en schaduw systemen. Alle overgangen vooraf knap te beschouwen aan onze ontwerpafdeling en moeten met de klant worden overeengekomen. Uiteraard testten we alle standaard overgangen en opgeruimde fouten van het concept, zodat u een afgewerkt product en getest model kunt zien .

 

Vraag naar actuele informatie en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de winter tuinen. Alutehniks Ltd zoekt voortdurend nieuwe oplossingen en inspanningen voor het product aan te bieden voor ieder van jullie!
 
Alutehniks is een marktleider in de productie van glazen daken. We kunnen glazen dak produceren voor uw wintertuin met uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Voor uw wintertuin kunnen we ook verschillende soorten luifels en zonwering produceren. Luifels van verschillende grootte volgens uw eisen tegen aantrekkelijke prijzen.

 

-->