Warm of koud winter tuin zal ik kiezen?

De wintertuin is een geweldige toevoeging aan huis en een uitstekende manier om de plaats in de woning naar een mooie plek om te lezen of comfortabele plek om 's middags thee of koffie te maken uit te breiden.

Als u besluit om door te gaan met een dergelijke wens warm of koud staat ervoor u een specialist aan wie contact en overleg over offerte wordt beantwoordt. Deze vraag wordt in bijna alle online vragen over de prijs van de wintertuin - dit is een voorbeeld van.

 

 

Wat is een koude winter tuin?

 

Dit is de bouw van lichtgewicht aluminium (in zeldzame gevallen PVC) frame met enkele beglazing aan het huis of opgericht als een onafhankelijke bijgebouw. De lichtgewicht structuur maakt de kosten in de constructie van de tuin te verminderen, maar er zijn slechtere isolerende eigenschappen. In koude tuinen zijn niet geïnstalleerde kachels en zijn bijna onbruikbaar tijdens de koude winterdagen.

 

Koude winter tuinen kunnen worden gebouwd als een uitbreiding van het hoofdgebouw door een dak van een ruim terras op het dak, tussen de gebouwen, enz.
Ondanks het slechte isolerende eigenschappen van dit soort constructies, wintertuinen van dit type zijn zeer populair. Je kunt ze zien als een bufferzone tussen harde klimaat en woningbouw en is aangetoond dat de aanwezigheid van een dergelijke structuur vermindert de kosten van verwarming van het huis.
Zeer mooie toepassing van de koude winter tuin is gebouwd rond het zwembad. De zonnestralen gaan door het glazen dak, warme kamer lucht en het water in het zwembad, het creëren van een prachtige sfeer, zelfs op koude winterdagen.

 

 

 

Wat is het warm wintertuin?

 

Classics in de winter tuinen - lichtgewicht aluminium of PVC structuur met een dubbele of zelfs driedubbele beglazing met uitstekende isolerende eigenschappen. De structuur heet isolatie toe te voegen, die geen warmte over brengen van het buitenste naar het binnenste profiel. Als gevolg van de verbeterde beglazing en isolatie toegevoegd, de warme wintertuin is met een hogere prijs (ongeveer voor dezelfde grootte gebouwen) in vergelijking met de koudere winter tuinen.

 

Winter tuinen van dit type worden meestal verwarmd in het koude seizoen en bieden handige mogelijkheden voor de bewoners van de woning.
Ze zijn meestal gebouwd als een verlengstuk van het huis als een overgang tussen twee gebouwen (zoals huis en garage) of als stand-alone paviljoen in de tuin.

Belangrijk voor beide types van serres is de plaatsing van de schaduw te stellen om de temperatuur tijdens de warme zomerdagen te verminderen. Dit kan een tent, maar mooi kan ook zijn geleide klimplanten. Een merkwaardig feit is dat dikke luifel vermindert zonlicht met 30-50%, terwijl de kruipende planten met 70-80%.

Identificeer het type van de serre op basis van hoe u van plan bent om het te gebruiken. Vraag naar de prijs van zowel de wintertuin - een factor die ook bepalend bij het kiezen van een wintertuin. U kunt een online enquête hier maken.

Het maakt niet uit welk type serre u ook kiest, zorg ervoor dat u blij zal zijn met mooie en functionele stukken dat het zal krijgen.

 

-->